Ton Schenk Fotografie

Stuur e-mail mail_outline  

Contact

TON SCHENK FOTOGRAFIE


DE UITGESTREKTE VELUWE...

Veel is er al over geschreven, een uniek natuurgebied met fraaie bos, heide en stuifzandlandschappen. Als fotograaf heb je hier zoveel onderwerpen waar je je in vast kunt bijten, het is vaak een kwestie van tijd. Desalniettemin heeft Ton door de jaren heen wandelend met zijn volbepakte fotorugzak en een stevig carbonstatief heel wat kilometers afgelegd door het fraaie Veluwse landschap. 

Enkele van de vele duizenden foto's die hij daarbij gemaakt heeft wil hij graag op deze website met u delen. Voor het vastleggen van deze natuurbeelden maakt Ton gebruik van professionele Nikon camera's en objectieven met brandpuntafstanden die variëren van 14mm groothoek tot 600mm tele. 

Ton werkt uitsluitend digitaal, vanzelfsprekend is de kwaliteit en de hoge resolutie daarmee geschikt voor hoogwaardig drukwerk. Tegelijkertijd zorgt hij daarmee dat zijn clientèle een snelle aanlevering ( digitale verzending ) van het aangevraagde beeldmateriaal kunnen verwachten. 

De getoonde foto's op deze website zijn uiteraard ook beschikbaar voor print en publicatiedoeleinden. Voor opdrachten en verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met Ton opnemen, gebruik hiervoor het bijgevoegde e-mailformulier op deze pagina. Uw gestelde vraag wordt binnen 24 uur beantwoord. 

Regelmatig worden er nieuwe foto's aan de site toegevoegd dus ik hoop u nog eens terug te zien.

Veel plezier bij het bekijken van de foto's.


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston