Stuur e-mail mail_outline Contact 

Contact


Ton Schenk Fotografie beschikt over een uitgebreide beeldbank met een ruim aanbod aan natuurbeelden zowel analoog als digitaal.  

Bent u geïnteresseerd in het werk van Ton of bent u op zoek naar een specifiek natuurbeeld? 

Neem dan vrijblijvend contact met Ton op via de telefoon of het bovenstaande e-mail formulier, hij helpt u graag verder.

Ton Schenk Fotografie...Ermelo...06 237 282 64

 

Contact en Informatie


Leuk dat u een kijkje neemt op de website van Ton waarop hij een aantal foto's laat zien die hij als fotograaf in de loop der jaren voornamelijk op de Veluwe heeft gemaakt, wat toch wel één van zijn favoriete locaties is.

Fotograferen doet Ton het liefst wanneer het licht niet te hard is en dat is voornamelijk in de vroege ochtend en in de namiddag wat resulteert in zachtere en intensere kleuren en dat zijn voor hem belangrijke componenten in een foto.

In zijn fotorugzak zitten ( soms te zwaar met al dat glas ) professionele Nikon camera's en objectieven die variëren van f 2.8 / 14mm groothoek tot f 4 / 600mm tele en er gaat natuurlijk ook een stevig carbon statief mee waarop een vloeistofkop is gemonteerd.

Maar het belangrijkste blijft toch altijd nog hoe je het als fotograaf ziet en het dan vervolgens in beeld omzet, waarbij de camera en het objectief het gereedschap is omdat te realiseren.

Daarom vind Ton het ook niet per se een must om met de allernieuwste kwaliteitsobjectieven te fotograferen, hij vindt het juist een uitdaging en leuk om bijvoorbeeld ook eens een oud manual met de hand instelbaar objectief van zo'n 20 jaar oud uit de kast te trekken en dit op zijn moderne digitale camera te gebruiken....dit kan overigens alleen met Nikon.


 

Contact en Informatie


Verschillende instanties en organisaties hebben werk van Ton gepubliceerd o.a.


Dank u wel voor de getoonde belangstelling

Ton Schenk


Op alle getoonde foto's is het copyright van toepassing...All images © 2020 Ton Schenk Fotografie

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston