Ton Schenk I Fotografie

menu

Stuur e-mail mail_outline Contact 

Contact

Ton Schenk I Fotografie




Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website waarop ik een aantal foto's laat zien die in de loop der jaren voornamelijk op de Veluwe zijn gemaakt, één van mijn favoriete locaties. 

De keuze uit de vele foto's die de collectie bevat heb ik afwisselend gehouden dus geen ellenlange serie van één en hetzelfde onderwerp. 


Fotograferen doe ik het liefst wanneer de contrasten niet al te hoog zijn zoals in de vroege ochtend en in de namiddag, het resulteert in zachter licht en intensere kleuren wat voor mij belangrijke elementen in een foto zijn. 

In mijn fotorugzak zitten ( soms te zwaar met al dat optische glas ) professionele Nikon camera's en objectieven die variëren van f/2.8-14mm groothoek tot f/4-600mm tele. 


Maar het belangrijkste blijft toch altijd nog hoe je het als fotograaf ziet en het vervolgens in een aansprekend beeld omzet waarbij de camera en de verschillende objectieven met hun specifieke brandpuntsafstand het gereedschap is om dit te realiseren.


Alle foto's op deze website zijn eigendom van de fotograaf en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gebruikt voor welk doel dan ook.

De getoonde foto's zijn leverbaar in een hoge resolutie voor o.a print en drukwerk.


Wil je meer informatie over wat er zoal mogelijk is neem dan vrijblijvend contact op via het digitale E-mail formulier op deze pagina.

Regelmatig zal er een nieuwe foto aan de website worden toegevoegd dus wie weet kom je nog eens kijken.



Vooralsnog dankjewel voor je getoonde belangstelling.


Met vriendelijke groet,

Ton Schenk

Stuur e-mail



* Invoer verplicht